Ballagási Tarisznya rendelés


Egyesületünk immár 10 éve foglalkozik ballagási tarisznyák készítésével, hogy saját finanszírozású hátrányos helyzetű gyerekek kirándulásához szükséges anyagi feltételeket biztosítani tudjuk. Ezért fontos számunkra, hogy minden iskolához eljusson a lehetőség termékeink megrendelésére. Reméljük Önt is elégedett ügyfeleink közt köszönthetjük hamarosan.

A tarisznyák kress vászonból készülnek 13*18 cm-es méretben. Mivel a kressvászon az összes feliratozási eljárással nyomható, ezért a lehetőségeknek csak a megrendelő intézmény fantáziája szabhat határt. Legyen szó akár hímzésről, színes emblémáról vagy szitanyomásról, esetleg fotó minőségű fénykép elhelyezéséről a tarisznya fedőlapján. A kész tarisznyákat 155 cm-es választható színű zsinórral szállítjuk.
Választható zsinorszínek: Kék,Bordó,Drapp,Zöld

Gyártási idő darabszámtól függően 2-5 hét.

Kérje ingyenes bemutató mintadarabunkat, melyet az Ön elképzelései alapján készítünk  és postázunk az intézmény címére. Bemutatódarab rendelése semmilyen további megrendelési kötelezetsséget nem jelent.

A tarisznyáink INGYENESEN tartalmazzák az alábbiakat:

  • felcsavart névsort pauszpapíron,

  • emlékkártyát A7 méretben kétoldalú grafikával,

  • fiola bort,

  • pogácsát,

  • zacskó termőföldet,

  • pénzérmet.

A fenti felsorolásból tetszőlegesen 3 elem választható!
 


 

Árak 2020-as tanév:

Évszám+ Iskola logó választható betűtípussal és színnel. Egyedi elképzelés szerint is megtervezzük látványtervet.
950 Ft/db

Ballagás felirat+évszám+ Iskola név választható betűtípussal és színnel. Egyedi elképzelés szerint is megtervezzük látványtervet.
1000 Ft/db


Ballagás felirat+évszám+ Iskolanév és logó választható betűtípussal és színnel. Egyedi elképzelés szerint is megtervezzük látványtervet.
1090 Ft/db 

Amennyiben ÖN ballagtató osztályfőnök megrendelését a csiszeszervezes@gmail.com e-mail címen adhatja le. Kérjük az iskola logóját vektoros grafikaként, mellékelje hogy elkészíthessük a megrendelését a legjobb minőségben. Az elkészült tarisznyákat postai csomagban jutatjuk el a végzős osztályokhoz. Fizetés átvételkor.AKCIÓ!
 

Az esetben, ha az iskola tőlünk rendeli a tarisznyát, mi megajándékozzuk egy 25.000 Ft-os utazási utalvánnyal, amelyet az általunk szervezett kirándulásokon használhat fel!

Minimum 50 db tarisznya megrendelésénél!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem, keressen bennünket bizalommal.
 

>>ELÉRHETŐSÉGEK<<