Ballagási Tarisznya rendelés


Egyesületünk immár 10 éve foglalkozik ballagási tarisznyák készítésével, hogy saját finanszírozású hátrányos helyzetű gyerekek kirándulásához szükséges anyagi feltételeket biztosítani tudjuk. Ezért fontos számunkra, hogy minden iskolához eljusson a lehetőség termékeink megrendelésére. Reméljük Önt is elégedett ügyfeleink közt köszönthetjük hamarosan.

A tarisznyák kress vászonból készülnek 13*18 cm-es méretben. Mivel a kressvászon az összes feliratozási eljárással nyomható, ezért a lehetőségeknek csak a megrendelő intézmény fantáziája szabhat határt. Legyen szó akár hímzésről, színes emblémáról vagy szitanyomásról, esetleg fotó minőségű fénykép elhelyezéséről a tarisznya fedőlapján. A kész tarisznyákat 155 cm-es választható színű zsinórral szállítjuk.
Választható zsinorszínek: Kék,Bordó,Drapp,Zöld

Gyártási idő darabszámtól függően 2-5 hét.

 

A tarisznyáink INGYENESEN tartalmazzák az alábbiakat:

  • felcsavart névsort,

  • emlékkártyát A7,

  • fiola bort,

  • pogácsát,

  • zacskó termőföldet,

  • pénzérmet.

A fenti felsorolásból tetszőlegesen 3 elem választható!
 


 

Árak 2021-as tanév:

Évszám+ Iskola logó választható betűtípussal és színnel. Egyedi elképzelés szerint is megtervezzük látványtervet.
1100 Ft/db

 


 

Ballagás felirat+évszám+ Iskola név választható betűtípussal és színnel. Egyedi elképzelés szerint is megtervezzük látványtervet.
1150 Ft/db
Ballagás felirat+évszám+ Iskolanév és logó választható betűtípussal és színnel. Egyedi elképzelés szerint is megtervezzük látványtervet.
1200 Ft/db  

Amennyiben ÖN ballagtató osztályfőnök megrendelését a csiszeszervezes@gmail.com e-mail címen adhatja le, vagy hívja kollegánkat a 06706738186 -os telefonszámon (Veres Nagy Márta).
Az elkészült tarisznyákat postai csomagban jutatjuk el a végzős osztályokhoz. Fizetés átvételkor.AKCIÓ!
 

Az esetben, ha az iskola tőlünk rendeli a tarisznyát, mi megajándékozzuk egy 25.000 Ft-os utazási utalvánnyal, amelyet az általunk szervezett kirándulásokon használhat fel!

Minimum 50 db tarisznya megrendelésénél!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem, keressen bennünket bizalommal.
 

>>ELÉRHETŐSÉGEK<<