Osztálykirándulás? De mikor, hova? Ki fogja helyettesíteni a kiránduló kollégákat?
Mi lesz az itthon maradó diákokkal?

Egyre több tényező befolyásolja negatívan az osztálykirándulások szervezését.
Ebből az ördögi körből két kiút lehet:
  • Az osztály nem megy kirándulni, vagy
     
  • Az egész iskola egy napon szervezheti meg osztálykirándulását.
 
Ez utóbbi eredményezte az országos osztálykiránduló napok kialakulását, melyek általában május utolsó péntekjére, illetve június első hétvégéjére esnek. Ezeken a hétvégéken sem autóbuszt, sem szállást és a legtöbb esetben bizonyos programokra még csak időpontot sem tudunk kapni csoportunk számára. A nagy kereslet miatt megemelkednek a szolgáltatási díjak is. Nem beszélve a hatalmas tömegekről, közlekedési dugókról.
 
Egyesületünk egy új szolgáltatást vezetett be, mellyel áthidalhatjuk a fenti problémákat.
 
Iskolakirándulásunk lehetővé teszi 100-450 fős iskolák egyszerre történő kirándulását. A nagy csoportlétszámnak köszönhetően kedvezményes árakat tudunk biztosítani a bizalmukkal megtisztelő iskolák számára.
 
A kiránduláshoz ingyenes vasúti menetjegyet kap a csoport Budapestig. Külön lefoglalható kocsikkal. A pályaudvaron szakképzett animátorok és autóbuszok várják a diákokat. A megérkezés pillanatától a Pedagógusok is élvezhetik a kiválasztott programot. Kollégáink gondoskodnak a felhőtlen kikapcsolódásról.

Az alábbiakban kedvére válogathat fix programjainkból Budapesten az egész iskola számára:
 
Tapasztalataink szerint a programok kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényező a gyerekek életkora és érdeklődési köre. Ennek tudatában az alsó és felső évfolyamoknak külön programajánlatokat állítottunk össze.
Kérésre egyedi elképzelések alapján is szívesen összeállítjuk az iskolakirándulás programját. Keressen minket bizalommal.

1-4.osztály:
 
A program:

Dunai sétahajókázás
Városliget- Mezőgazdasági Múzeum
Fővárosi Állat- és Növénykert
 


5-8.osztály
A program:

Dunai sétahajókázás

Budai vár- Magyar Hadtörténeti Múzeum

Budai hegyek- libegőzés az Erzsébet kilátóhoz.
 

2022/2023 tanév
RÉSZVÉTELI DÍJ*

Minimum 100-450 fős csoport esetén: 5290Ft/diák

2023. FEBRUÁR 20-ig történő megrendelés esetén 7490 Ft/fő. 
 
A részvételi díj tartalmazza, a budapesti helyi közlekedést autóbusszal, az egyórás sétahajókázást, valamint a belépőjegyeket. Iskolakirándulás esetén minden 15. diák után egy kísérő díjmentesen vesz részt a kiránduláson. Az iskolakirándulás megrendelhető tetszőleges tanítási napon.