CSIRI Ifjúsági Szabadidős Egyesület közel immár 10 éve foglalkozik oktatást kiegészítő programok, tanulmányi és osztálykirándulások szervezésével. 
 

Szervezett programjainkra az ország számos pontjáról érkeznek osztályok és esetekben egész iskolák. Programjaink elsősorban tananyaghoz kapcsolódva szerveződnek elsősorban Budapestre. Fővárosunk gazdag múltja, építészete és a várost kettészelő Duna rendszerint ámulatba ejti a gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Igyekszünk a programok teljes ideje alatt maradandó színes élményekhez, és hasznos tudáshoz juttatni a résztvevőket.  Dunai sétahajóink, amerikai iskolabuszaink, rugalmas csoportkísérőink a felhőtlen kikapcsolódás zálogai. 

Egyesületünk legfontosabb célkitűzése tartalmas szabadidős programokat biztosítson tagjainak. Szeretnénk, ha mindenki hozzájuthatna ezen lehetőségekhez anyagi helyzettől függetlenül. Ezért a hátrányos helyzetű, tanulók kirándulásköltségét mérsékeltük.

Hiszünk benne, hogy jól szervezett tartalmas programjainknak köszönhetően a tanulmányi kirándulás ismét kiemelt prioritást kapnak, mind a gyerekek mind a szülők szemében. 

Egyesületünk sikeres munkájához nélkülözhetetlen
a pedagógusok támogató munkája, melynek csekély elismerésként részükre a részvételi díjat elengedjük. 

Hiszünk abban, hogy a gazdagabb lélek, a több tudás fontos része a sok öröm, élmény, országunk megismerése, barátok és emlékek gyűjtése, és minden más, ami kitágítja a látókört, a világról alkotott képet.
Bízom benne, hogy szolgáltatásaink elnyerik tetszését és hamarosan elégedett tagjaink közt Üdvözölhetjük Önt is.


Cser Tibor Mihály
CSISZE elnöke