HÁTRÁNYÓS HELYZETŰ TANULÓK INGYESEN RÉSZVÉTELÉT BÍZTÓSÍTÓ SAJÁT FINANSZÍRÓZÁSÚ KEDVEZMÉNYÜNK:


Egyesületünk alapszabályában rögzített céljai eléréséhez elengedhetetlen, hogy a hátrányos helyzetű tanulóknak segítséget nyújtson az osztálykirándulásokon való részvételhez. Vállalásunk eléréséhez szükséges anyagi feltételeket gazdasági tevékenységünkből biztosítjuk. Egyesületünk 10 éves fennállása óta saját finanszírozású kedvezményként biztosítja az ingyenes részvételt a hátrányos helyzetű, nehéz körülményekkel küzdő diákok számára. Az elmúlt években több mint 1500 gyereket jutattunk felejthetetlen élményekhez ingyenesen.

Amennyiben 50 fős csoporttal érkezik kirándulásaink valamelyikére érvényesítse hátrányos helyzetű tanulóknak szóló ingyenességet biztosító kedvezményünket.
A kedvezmény igénybevételének feltételei:
  • Minimum 45 fős csoporttal érkezik az iskola valamely egynapos kirándulásunkra!
  • Egy csoportban maximum 3 tanuló jogosult a kedvezmény igénybevételére.
  • A kedvezmény igénybevételét a megrendelés leadásakor jelzi a megrendelő.
A kedvezményre való jogosultságot minden esetben az Intézmény vezetője nyilatkozza le, mely szerint az iskola nyilvántartása szerint a tanuló hátrányos helyzetűnek minősül. Az erről szóló igazolást eredetiben a megrendelő átadja a csoportkísérőnek. A kedvezmény a fenti feltételek teljesülése mellett kerül levonásara a csoport részvételi díjából a helyszínen.
PEDAGÓGUSOK INGYESEN RÉSZVÉTELÉT BÍZTÓSÍTÓ KEDVEZMÉNYÜNK:
Egyesületünk hitvallása, hogy a diákok tartalmas szabadidő szervezése a Pedagógusok áldozatos részt vállalása nélkül nem valósulhatna meg. Az iskolán kívüli ismeretszerzés, valamint az osztálykirándulás intézménye csak a tanárokkal szorosan együttműködve történhet.  A hozzánk látogató Pedagógusok munkáját szeretnénk elismerni és megköszönni. Így a részvételük díjmentesen történik programjainkon. Az kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges más, mint az alábbi regisztrációs lapot kitöltve magukkal hozzák a kirándulásra.


Regisztrációs lap letöltése