Kedves kollégák,
Egyesületünk iskolabuszai korlátozott számban állnak rendelkezésre. Már csak az alábbi napokra tudunk amerikai iskolabuszos osztálykirándulást felvenni:
2020. április 15-21-22-23-24-28-29-30.
2020. május 5,12-13-14-15-19-20-21-26-27-28-29.
2020. június 2-8-9-10-11-12-15.
A többi napon már csak turista autóbuszok állnak rendelkezésre. Fontos iskolabuszaink 50 személyesek, amennyiben ennél nagyobb csoporttal érkeznek, de a 100 főt nem érik el, a csoport létszámához igazított turista autóbusz(ok) végzik a személyszállítást a program helyszínei közt.

Vissza a hírekhez
LEGENDÁS OSZTÁLYKIRÁNDULÁS
2020.01.29.
  
LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE Kalandos osztálykirándulás amerikai iskolabusszal. INGYENES VASÚTI MENETJEGY +ANIMÁTOR Egésznapos kikapcsolodás választható du. programmal.
LEGENDÁS OSZTÁLYKIRÁNDULÁSKedves Pedagógusok és úti célt kereső diákok!
Immár sokadik alkalommal változtatja át a varázslat és időutazás a Vajdahunyad-várát. Idén tavasszal a legendás lovagkor köszönt a Mezőgazdasági Múzeum falai közé. Interaktív kalandjátékon keresztül nyomozhatjuk ki az apród titkos küldetését. Egy feladatlappal indulunk az apród nyomába, ha gondosan odafigyelünk a helyes válaszokra a kiállítás végén ajándékot kapunk. Az évente immár hagyományszerűen megrendezett kiállítás látogatók, és gyerekcsoportok tízezreit vonzza ilyenkor a Városligetbe.

A Csiri Ifjúsági és Szabadidős Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan lehetőséget biztosít a vidéki iskoláknak, Legendás Lovagkor elnevezésű Interaktív kiállításon való részvételre. Természetesen a kiállítás nem tölti ki ez egész napot ezért már a tőlünk megszokott kreativitással töltjük ki a napot.


LEGENDÁS OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

Vidéki Iskolák számára Budapestig ingyenes menetjegyet biztosít a program. A pályaudvaron a csoportot egyesületünk sárga amerikai iskolabuszai és Animátorai várják. A csoport a rövid ismerkedést követően egy órás dunai hajóút során ismerkedik meg a Duna két partján fekvő nevezetes épületekkel és a hidakkal. Majd a következő programunk az osztálykirándulások fénypontja. Budapest egyik legelismertebb gagyizóját látogatjuk meg, ahol zsebpénzünkből isteni fagylaltokat kostólhatunk meg. Majd autóbuszra szállunk és a Városligetbe látogatunk. Itt elsőként egy mesekönyvbe illő kastélyt a Vajdahunyad-várát pillantjuk meg. Az épületben kapott helyet a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, mely helyet ad a Legendás Lovagkor kiállításnak. A gyerekek kis csoportokban feladatlapot kapnak, melyet megoldva ajándékban részesülnek. A kiállítás és a múzeum állandó kiállításának megtekintésére a gyerekek érdeklődési szintjétől függően 1,5-2 órát szánunk. Ezt követően a csoport két záró program közül választhat. A délutánt a Fővárosi Állat és Növénykertben tölti a csoport vagy a Fővárosi Nagycirkusz aktuális előadását tekinteni meg. A Program a vonatinduláshoz igazodva ér véget a pályaudvaron. Fontos! Amennyiben a Cirkusz előadását választja, úgy a visszainduló vonatot 18 utánra foglalja le.


A program az alábbi napokon rendelhető:
2020 Április 14, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30,
2020 Május 5, 6, 7, 8, 12, 13, 14, 15,


A program min. 45 fős csoporttal foglalható.
A kirándulás részvételi díja:
5490 Ft, mely tartalmazza a Budapesti tartózkodás összes költségét.
Hátrányos helyzetű tanulók ingyenesen vehetnek részt!