Marketingajánlat országos osztálykirándulás katalógusba.


Először pár mondatban megismertetem Önt a Csiri Ifjúsági és Szabadidős Egyesülettel. Egyesületünk 2009 –es megalakulása óta biztosít osztálykirándulási és táborozási lehetőséget magyarországi általános és középiskolás diákok ezreinek. Kirándulásaink legnagyobb vonzereje 3 sárga amerikai iskolabuszunk, melyek felejthetetlen élménnyel gazdagítják programjainkra érkező csoportokat.   Idei tanévben ünnepeljük fennállásunk 10. évfordulóját. Ezen alkalomból a megszokott módtól eltérően egy katalógussal keressük meg a magyarországi oktatási intézményeket.  Ezen kiadványban foglaljuk össze kirándulás ajánlatainkat és táborainkat. Melybe szeretnénk meghívni olyan partnereket, akik ajánlatukkal, szeretnék megismertetni az iskolákat. Egyesületünk nem elsosorban hirdetőket keres, hanem hosszabb távú együttműködéseket-partnerkapcsolatokat szeretne kiépíteni.

 A kiadvány 2020. január 15 én kerül ki az intézményekbe, hogy a félévi szülői értekezleteken segítséget tudjunk adni az osztálykirándulások megszervezéséhez. A színes A/6 méretű tűzött kiadványt postai utón és elektronikus formában is megküldjük az intézmények részére. Adatbázisunkban szereplő 6000 általános és középiskola részére kerülnek megküldésre. Az intézmények listáját mellékeljük. A hirdető partnereink a nyomtatott kiadványon túl weboldalunkon is elhelyezésre kerülnek.

Ajánlat országos kiadványban való megjelenésre:

A/6 oldal 80.000 Ft, 110 g-os műnyomó ezzel a lehetőséggel, mindössze 13 Ft/intézmény áron tudja megszólítani célközönségét.
Első és hátsó belső borító: 200 g-os fényes műnyomó 90.000 Ft, ezzel a lehetőséggel, mindössze 15 Ft/intézmény áron tudja megszólítani célközönségét.
Kiadvány hátoldala: 200 g-os fényes műnyomó 100.000 Ft, ezzel a lehetőséggel, mindössze 17 Ft/intézmény áron tudja megszólítani célközönségét.
A kiadványban összesen 13 oldal A/6 méretű hirdetési felület áll rendelkezésre.

 

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

A kiadványban csak iskoláknak szóló osztálykirándulással összefüggő tartalmak, programok, szálláshelyek kerülhetnek elhelyezésre.

A megjelenés nem tartalmazza a hirdetés elkészítésének költségét. (igény esetén a szerkesztési díj: 9800Ft /oldal)

Nyomdai partnerünk a Sprinter Nyomda, Budapest
Hirdetés leadás határideje: 2019. december 30. 12 óra nyomdakész állapotban .pdf kiterjesztésben.

 

Online marketingtámogatás:

Egyesületünk is nagy hangsúlyt fordít a marketing lehetőségeinek tökéletesítésére. Az évek során jól bevált online marketing váltotta fel a papír alapú hirdetési lehetőségeket. Egyesületünk közel 18.000 e-mailcímből álló adatbázissal rendelkezik.

Hírlevélen való megjelenés meghatározása és árjegyzéke:
Az egyesületi adatbázisra 2 heti rendszerességgel megy ki hírlevél. Megjelenési lehetőséget szeretnénk biztosítani azoknak, akik szeretnék megismertetni szolgáltatásukat a Budapestre érkező sok ezer diákkal és pedagógussal. A hírlevélen egy szövegdoboz formájában van lehetőség megjelenni, melyből közvetlen átlinkelési lehetőség van az Ön weboldalára.
Megjelenés ára:  19.900 Ft / alkalom
AKCIÓ: 12 alkalom megvásárlása esetén 129.000 Ft, melyet szabadon használhat fel egy éves időkereten belül.


Adatbázisunkra saját hírlevél kiküldése:
Egyesületünk gondozásában levő adatbázis elsősorban magyarországi oktatási intézmények, egyesületek, pedagógusok, tanulók szerepelnek, így lehetőség van az ő megszólításukra saját hírlevélen keresztül. Ekkor csak a hirdető szolgáltatása, ajánlata kerül kiküldésre.
A saját hírlevél kiküldése: 49.900 Ft/ alkalom +8000 Ft szerkesztési díj
 

Weblapon hirdetési felületek meghatározása, értékesítése:
Rendszeres hírlevelünknek köszönhetően nagy nézettségnek örvend egyesületünk hivatalos honlapja. Szeretnénk megadni a lehetőségek Partnereink menüpont alatt az alábbi szolgáltatási terület résztvevőinek, hogy szolgáltatásukat népszerűsítsék.
Szolgáltatási területek:

  • Kulturális szolgáltatók
  • Programajánlók
  • Szálláshelyek
  • Személyszállítás
  • Éttermek

A partnernek lehetősége van átlinkelési lehetőséggel szolgáltatását szerkesztett formában a fenti címszók alatt elhelyezni. 24.900 Ft/ év
 

Bartel médiakapcsolatok:
Mindannyian tudjuk, hogy óriási marketingzajban élünk, jogosan merül fel a kérdés bennünk vajon nem e kidobott pénz minden egyes elköltött forint, amit néha értelmetlenül költünk különböző kampányokra? Egyesületünk szívesen alakít ki mindkét fél számára előnyös marketing megállapodást, mely nem kerül egyik félnek sem pénzébe, ugyanakkor egymás kapcsolati tökéit kihasználva új és újabb ügyfeleket szerezhetünk termékünknek, szolgáltatásunknak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal.  
Kérjük, a www.csiriegyesulet.hu weboldalon tájékozódjon egyesületünkről és további marketing lehetőségeinkről bővebben.
Megtisztelő figyelmét és válaszát megköszönve:
                                                                                                                                             Cser Tibor Mihály
                                                                                                                                              CSISZE- Elnöke