Néhány fontos információ mielőtt elkezdené a szervezést!Egyesületünk napi öt csoport kirándulását vállalja (kivéve iskolakirándulás esetén, melyet 400 főig szervezünk). A Fővárosba vonattal érkező csoportokat amerikai iskolabusszal szállítjuk a kirándulás helyszíneire. Iskolabuszaink 34 és 50 fős csoportlétszámokat tud kiszolgálni, ezért erre a két látszámra készítettük el árajánlatunkat. Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a minimum 30 főt, úgy egyedi árajánlatot készítünk. Ezzel kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

Javasoljuk, hogy a kedvezőbb ár érdekében a kislétszámú osztályok fogjanak össze.

Amennyiben weboldalunkról, kiválasztotta az önnek megfelelő programot vagy szolgáltatást, úgy keresse munkatársunkat az alábbi telefonszámon, e­-mailen, vagy jelentkezzen ONLINE!


 

Telefonos időpont egyeztetés után kérjük a megbeszélt időpontot honlapunkon keresztül az online jelentkezés menüpontnál szíveskedjék véglegesíteni. Az itt megadott adatok alapján elkészítjük szerződését, melyet 48 órán belül megküldünk a kapcsolattartó pedagógus e-mail címére. Ezt hitelesítés (aláírás és iskolai körpecsét) után kérjük az csiszeszervezes@gmail.com e-mail címre beszkennelt  .pdf formában szíveskedjék visszaküldeni. Ezt követően az Ön megrendelése véglegessé válik.

A szerződés tartalmazza a megbeszélt programot, a létszámot és a csoportra szabott szolgáltatási díjakat. Kérjük, hogy amennyiben a szerződéssel kapcsolatban kifogása van, úgy ezt jelezze nekünk. A megadott létszám 10%-ig a kirándulást megelőző 3 napig díjmenetesen módosítható. Ezután módosításra nincs lehetőség.

A szerződés beérkezése után megküldjük Önnek a kiránduláshoz szükséges, a kiválasztott múzeum által kiadott fogadó-nyilatkozatot, mellyel a csoport igényelni tudja az ingyenes vonatjegyet. A vonatjegy legkésőbb a kirándulást időpontja előtt 7 nappal váltható meg.

A szolgáltatási díjat a kirándulás reggelén az első programra való megérkezés előtt kell átadni a csoportot kísérő animátornak, aki az átvett összegről átvételi bizonylatot állít ki az iskola nevére. A kért névre kiállíott számlát egyesületünk elektronikusan a kirándulást követően pár napon belül küldi meg az intézmény címére.
 

Egyesületünk évről évre több csoporttal működik együtt. Ehhez mérten szeretnénk adminisztrációs feladatainkat is áttekinthetőbbé követhetőbbé tenni. Szerződéseink, visszaigazolásaink fogják biztosítani, hogy mindenki elégedetten távozzék a kirándulásokról. Olvassák hírleveleinket érdeklődéssel. Weboldal alján feliratkozhat aktuális hírlevelünkre!


Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja a leginkább megfelelő programot szolgáltatást.