Kedves budapesti osztályfőnökök!

A Csiri Ifjúsági és Szabadidős Egyesület és a Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése kiállítás és kalandjáték szervezői egy rendkívüli kalandra hívják meg budapesti általános és középiskolások csoportjait.
A Magyar Mezőgazdasági Múzeum épülete, a Vajdahunyadvár évente kétszer kalandos interaktív kiállítással várja a látogatóit. Az elmúlt tanév azonban nem terv szerint végződött, a koronavírus járvány kitörése miatt sok ezer diák osztálykirándulását törölték.
Ezért jött létre a fenti összefogás, melynek eredménye a biztonságos és garantált csapatépítő program, mely ismét összehozza a tanév elején az osztályokat egy izgalmas, ismeretterjesztő kiállítás megtekintésével.
LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE kiállítás és kalandjáték
A Vajdahunyadvárban megnyílt új kiállítás és kalandjáték középkori utazásra, lovagi küldetésre hív! A látogatók a játék során képzeletbeli tájakat barangolhatnak be, miközben agyafúrt fejtörők és lovagkori kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket. A résztvevők felfedezhetik a lovagkor legendás világát, találkozhatnak a középkor hőseivel, rácsodálkozhatnak díszes viseletükre, fegyvereikre és meglepő vitézi képességeikre. A próbák teljesítéséhez bátor szívre, lovagi erényekre és éles érzékekre is szükség lesz. Ám ha minden titkot kifürkésznek, a jutalom sem marad el! Belépéskor a diákcsapatok szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék izgalmas lovagkori látványvilággal, egyedi installációkkal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.
Bővebb információ: www.facebook.com/F.Exhibition
 
A Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése kiállítást biztonságos különjáratokkal lehet igény szerint látogatni. Minimum 25 fő vagy nagyobb csoportok esetén, Budapesten egyedülálló amerikai iskolabusz szállítja a kiállításra diákokat.
 
A program ára 1990 Ft/diák, mely tartalmazza az intézménytől a Városligetig a különjárat biztosítását minimum 25 fő esetén, valamint a kombinált belépőjegyet a Legendás lovagkor kalandjátékra, illetve a múzeum egyéb állandó kiállításaira.
Kissebb csoport esetén az alábbi áremelkedéssel kell számolni:
15-20 fő: programjegy ára utazással  (nem amerikai iskolabusszal) 2990 Ft / Diák
20-24 fő: programjegy ára utazással (nem amerikai iskolabusszal) 2490 Ft / Diák

 

 
JELENTKEZÉS:
A program különjárattal e-mailen: csiszeszervezes@gmail.com, vagy telefonon, a 06 70 6738 186 számon rendelhető meg.
Pedagógusoknak csoportonként 3 fő ingyenes.
Iskolabuszos különjárat korlátozott számban áll rendelkezésre.
Igény esetén a program iskolakirándulásként is megrendelhető minimum 100 gyerek esetén.  A csoport ekkor egy dunai sétahajós városnézést kap ajándékba idegenvezetéssel.
Felhívjuk a pedagógusok figyelmét, hogy hétfőnként, hétvégenként, ünnepnapokon és az őszi szünidő alatt nem fogadunk csoportokat.