Légy TE is a CSIRI IFJÚSÁGI ÉS SZABADIDŐS EGYESÜLET tagja! 

Ha magyarországi általános vagy középiskola tanulója/pedagógusa vagy szeretsz kirándulni, szeretnél új barátokkal megismerkedni itt a helyed!

Egyesületünk 2009 óta szervezi tagjai számára az érdekesnél érdekesebb programokat, tanulmányi kirándulásokat, táborokat! Ha szeretnél ezen programok résztvevője lenni és élvezni a tagsággal járó megannyi kedvezményt itt az idő, hogy regisztrálj!

 
FIGYELEM A PÁRTÓLÓ TAGSÁG INGYENES CSAK REGISZTRÁCIÓT IGÉNYEL!


DIÁK VAGYOK!

A CSISZE lehetőséget biztosít, hogy egyesületünk pártoló tagja  légy. Ez elegendő, arra hogy részt vegyél egyesületünk programjain  és élvezd az egyesületi tagoknak járó kedvezményeket. Elsőként értesülj programjainkról. A pártolótagként nem kell éves  tagdíjat fizetned. Regisztráció után megkapod egy évig érvényes tagkártyád. Igen pártoló tag akarok lenni!
 

TANÁR VAGYOK!

Ha magyarországi általános vagy középiskolai tanár vagy nagy örömmel tölt el minket ha pártoló tagként egyesületünk tagja szeretnél lenni. Regisztráció után nem csak Te de diákjaid is részeseivé válhatnak egyesületünk által megszerzett megannyi kedvezménynek, részt vehettek tanulmányi kirándulásainkon. Jogosult leszel egyesületünk saját finanszírozású kedvezményeit igénybe venni. Mivel természetesen programjainkon regisztrációt követően díjmentesen veszel részt meg egy ok, hogy a regisztrálok feliratra kattintsatok. Igen pártoló tag akarok lenni.

 

>>>TAG REGISZTRÁCIÓ<<<